De Trimsalon

Wat kunt u verwachten bij Hondentrimsalon Melief?

Na een hartelijk welkom en even snuffelen en knuffelen zet ik samen met u de hond op tafel. Ik controleer samen met u de vacht van uw hond en bespreek samen met u uw wensen. Ik informeer naar de gezondheid van uw hond en bespreek met u waar ik rekening mee moet houden. Eventueel kan ik u adviseren over de vachtverzorging van uw hond.

Het achterlaten van uw hond bij de trimsalon is natuurlijk spannend maar kunt u het beste snel doen. Een knuffel en weg is eigenlijk de beste manier. Hierdoor weet de hond waar hij aan toe is en voorkomt stress bij de hond. De hond vindt het immers net zo spannend als u!

Als u weg bent begint voor mij het werk. Uw hond gaat eerst lekker in bad, wordt gedroogd en mag dan lekker even de benen strekken. Na een korte pauze gaat de hond op tafel en zal ik verder gaan met de trimbeurt zoals met u besproken is. Zodra de hond klaar is, neem ik contact met u op. Uw trouwe viervoeter zit fris en knap op u te wachten!

Bij Hondentrimsalon Melief neem ik alle tijd voor uw hond. Ik plan de afspraak altijd ruim in. Hierdoor heb ik tussen de handelingen door tijd voor een knuffel, een benen-strek-momentje of kan uw hond een beetje water drinken.

Heeft u een puppy tussen de 12 en 16 weken? Laat deze dan kosteloos wennen aan de trimsalon. Hierdoor kan uw hond al aan mij, de salon en de geluiden wennen zonder dat deze meteen een hele trimbehandeling op tafel moet staan. De hond gaat even op tafel, ik zet even de föhn aan, knip waar nodig de oogjes vrij, de nageltjes en kam de vacht door. Natuurlijk onder het genot van koekjes, knuffels en gezellige spelletjes!

U mag hier als baas bij blijven en ik zal u zo nodig adviseren over het onderhouden van de vacht van uw hond. Maakt u na deze eerste ontmoeting meteen een afspraak voor een trimbehandeling? Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat uw hond altijd tot in de puntjes verzorgd is!

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Hondentrimsalon Melief is gevestigd in Bavel, Breda.

Uw hond wordt getrimd met de grootst mogelijke zorg voor zijn welzijn en vacht. 

Een trimsalon waar liefde voor uw hond en zijn vacht voorop staat!