Informatie

Bij Hondentrimsalon Melief:

Wassen

De honden worden gewassen met een kwalitatief goede shampoo en conditioner. Rekening houdend met vachttype, kleur en eventuele aanwezigheid van parasieten.

Drogen

Het drogen van de vacht gebeurt op een huid en vacht vriendelijke manier, namelijk met een krachtige waterblazer, hier komt geen hitte aan te pas! Hiermee blaas ik de vacht ook open, waardoor ook eventuele klitten zo veel mogelijk los geblazen worden. Eenmaal op tafel speur ik met een grof getande kam eventuele klitten op en borstel / kam deze er voorzichtig uit.

Ontwol of anti-rui behandeling

Bij een ontwol / anti-rui behandeling wordt de hond gewassen en zal een ruime tijd in een kwalitatief goede shampoo weken. Ook nu blaas ik de hond droog met een krachtige waterblazer. Echter, ik blijf door blazen tot alle oude haren uit de vacht zijn. Vervolgens kam ik de hond met een grof getande kam om eventuele klitten op te speuren en te verwijderen.

Plukken

Ook honden met een plukvacht worden altijd gewassen. Het is mogelijk uw hond in een stripvacht te zetten.

Puppy

Heeft u een puppy? Laat deze dan zo snel mogelijk wennen aan de trimsalon! Een eerste puppy behandeling  tussen de 12 en 16 weken is altijd gratis.

Nagels knippen

Nagels knippen zit altijd bij de behandeling inbegrepen. Voor vaste klanten is tussendoor de nagels knippen en de oogjes vrijknippen altijd gratis maar wel op afspraak.

Hondentrimsalon Melief is gevestigd in Bavel, Breda.

Uw hond wordt getrimd met de grootst mogelijke zorg voor zijn welzijn en vacht. 

Een trimsalon waar liefde voor uw hond en zijn vacht voorop staat!